Verblijven in Pijpeweg 71

PIJPEWEG 71 is de ideale plaats om tot rust te komen en de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de streek rond Brugge, Damme en Knokke.

Met zijn 3 slaapkamers biedt de woning plaats aan 6 à  7 personen. Verder beschikt de hoeve over 1 ruime badkamer met regendouche en ligbad en zijn er 2 afzonderlijke toiletten.

De keuken is volledig uitgerust en voorzien van alle hedendaags comfort. In de ruime eethoek is  een houthaard voor koude winterdagen. Daarnaast is er ook een bar met een wijnklimaatkast (wijnlijst te verkrijgen op aanvraag). Verder is er een zithoek met digitale TV en tenslotte is er achteraan een bibliotheek met leeshoek van waaruit men een panoramisch zicht heeft op de landschapstuin.

Het zuid georië nteerde terras, de oevers van de poel en de schaduw van de boomgaard nodigen uit tot ontspannende momenten in het groen.

Er is parkeergelegenheid aanwezig aan de woning alsook fietsenberging.

Indien gewenst kunnen we voor u een  weekend arrangement samenstellen op basis van uw verwachtigen en interesses, gaande van cultuur en historisch erfgoed, over sport (fietsen, golven,...) tot gastronomie en zo veel meer! Gelieve ons te contacteren om de verschillende mogelijkheden te bespreken.