< ga terug

Voorwaarden

 
Zijn inbegrepen in de prijs:

  • Badlinnen
  • Verbruik water, elektriciteit en verwarming
  • Huishoudproducten, vaatwaspoeder, toiletpapier, vuilniszakken
  • Draadloos internet
  • Eindschoonmaak (of bij verblijf langer dan een week: 1 keer schoonmaak per week)

Bedlinnen wordt à  10€/pp gerekend per verblijf/per week.


Na uw reservatieaanvraag, ontvangt u per post een huurcontract. We vragen u ons dit ondertekend terug te sturen alsook een  voorschot van 50% te betalen. De reservatie is definitief op het moment dat we het ondertekende contract en de betaling hebben ontvangen. Eén maand voor de datum van aankomst dient het saldo vereffend te worden. 

Indien u annuleert meer dan 30 dagen voor de huurdatum, wordt 25% van het voorschot teruggestort. Indien de annulatie gebeurt binnen de 30 dagen voor de huurdatum, wordt het voorschot niet terugbetaald. Indien u annuleert minder dan 14 dagen voor de datum, zal noch het voorschot noch het saldo worden teruggestort.
 
Er wordt tevens een waarborg van 250 euro cash gevraagd te betalen bij aankomst. Deze waarborg wordt terugbetaald op uw bankrekening, binnen de 14 dagen na vertrek, na controle van de staat van de woning en de inventaris. Indien er schade wordt vastgesteld, wordt het bedrag hiervoor afgehouden van de waarborg. Indien er grote schade werd aangericht, zal een bestek worden opgesteld voor uw verzekeraar.
 
Geen huisdieren toegelaten.
Non-smoking.